Despre noile iPhone-uri

Apple a lansat trei noi modele de iPhone acum câteva zile: iPhone XS, XR și XS Max. Cum deja ne-a obișnuit, Apple a pus niște prețuri extraordinar de mari pentru aceste trei modele (deși, teoretic, modelele astea sunt mai pentru #săraci așa): XR costă 850 de euro, XS costă 1150 euro iar XS Max costă 1250 euro.

Chiar dacă prețurile sunt extraordinar de mari, bateriile tot proaste sunt, telefoanele vin fără încărcător fast charge și rezoluția tot cam proastă este. În schimb, Apple au adăugat niște feature-uri absolut inutile și neinteresante: augmented reality, cameră Smart HDR, recunoaștere facială mai bună și altele. Au băgat totuși o chestie utilă, care, din păcate, nu e disponibilă decât pentru China: Dual-SIM.

După părerea mea, iPhone-urile nu prea își merită banii. Da, sunt niște telefoane simple, ușor de utilizat, în general pentru oamenii care nu prea le au cu tehnologia, dar eu unul n-aș da 30 de milioane în plus doar pentru un telefon care arată puțin mai bine și e mai simplu de utilizat.

A, da, și iPhone XR e mai mare decât iPhone X!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.