Kamikaze

După albumul Revival, probabil cel mai mare eșec din cariera lui Eminem și cel mai prost album de rap din ultimii ani, apare Kamikaze, un album destul de bun în opinia mea și a altora.

În Kamikaze Eminem se ia sau face mișto de Machine Gun Kelly, Drake, Tyler the Creator, Lil Pump, Migos și alții. Sincer nu prea înțeleg de ce s-a luat de Tyler the Creator, omul pur și simplu a scris pe Twitter că nu-i place albumul Revival. Nu mi se pare nimic greșit în asta, iar duma pe care a zis-o Eminem despre el chiar mi s-a părut de prost gust. Toată lumea știa că Lil Pump îl copiază pe Lil Wayne, așa că ceea ce zice Eminem pe piesa „The Ringer” nu e nimic nou.

Flow-ul e mișto, beat-urile sunt faine, se vede că albumul e muncit și se vede diferența dintre Kamikaze și Revival. În Revival a încercat să fie comercial, să aibă un stil asemănător cu a lui Drake. Kamikaze este reîntoarcerea lui Slim Shady. Probabil că Eminem s-a uitat la cifrele pe care le-a făcut Revival și și-a dat seama că, dacă mai scoate un singur album la fel de prost, s-a dus cu cariera lui. Sincer cred că chiar și el știe că Revival a fost un album slab.

O singură piesă mi s-a părut oribilă a fost Venom, piesa care închide albumul. Este pur și simplu nasoală, sună oribil.

Puteți asculta albumul pe Spotify, Deezer, Apple Music, Amazon Music, Tidal și încă vreo trei servicii de streaming. Pe Youtube nu poți asculta decât vreo 3 melodii de pe album.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.