Albumul trupei KGB e genial

KGB e o trupă relativ nouă, formată din (inegalabilul și inimitabilul) Kazi Ploae și din Omu’ Gnom, un artist de care nu am auzit până acum două luni, dar de atunci și până acum l-am văzut cântănd la Berărie la ceva festival de Street Food.

Da, știu, știrea că trupa KGB au lansat un (mini)album nu e nouă, albumul e pe Youtube din octombrie 2017, dar până acum două luni nu am avut ocazia să îl ascult pe tot în întregime. Acum, după ce am ascultat și am răsascultat cele 8 piese pot spune că este unul dintre cele mai bune albume românești de hip-hop din ultimii 2-3 ani. Eu ascult Kazi Ploae de câțiva ani, dar cred că albumul ăsta este de departe cel mai reușit proiect al lui. Vă sugerez să îl ascultați (bineînțeles, dacă vă place muzica rap), e ceva nou în România.

Vă sugerez să îl ascultați de la capat până la final, de la prima piesă și până la ultima piesă, pentru că albumul are povestea lui. Toate piesele au beat-uri foarte chill și nu prea spectaculoase, însă versurile sunt geniale. Piesa mea preferată este „Uneori”, e minunată.

Pace!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.