De la Balet la Revolutie

Ştiu, nu am mai scris de foarte mult timp pe acest site. De atât de mult timp, încât nici măcar nu îmi mai ştiam parola de la WordPress! De când am lansat scolaresc.ro, am neglijat locul ăsta. Dar acum mi-am făcut ceva timp, şi vreau să vă povestesc cum am ajuns acum câteva săptămâni, în decurs de 4 ore, de la un spectacol de balet la Revoluția din Piața Universității.
Vineri, am fost cu colegii mei la un spectacol de balet la Opera din Bucureşti, numit „La fille mal Gardeé”. Spectacolul a fost de 2 ore, cu o pauză de 30 de minute. Totul a fost foarte frumos, mai puțin costumele. Bine, aici nu pot spune că sunt un mare expert, pentru că e prima oară când am fost la balet, dar nu am mai văzut niciodată un bărbat purtând colanți. În rest, a fost foarte ok.
Spectacolul s-a terminat pe la 21:30, iar la ieşire mă aşteptau mama şi tata în Davidianmobil (aşa se va numi de acum în colo maşina tatălui meu), spunând că vor să mă ducă în Piața Universității, să îmi arate cum e un protest. Zis şi făcut. Tata a parcat Davidianmobilul pe Schitu Măgureanu, şi am luat-o la pas până la Piața Universității. Acolo era multă lume (cam 10000 de oameni), care scandau diverse lucruri. Aici țin să menționez faptul că nu vreau să vă influențez în nici un fel să mergeți şi voi, mai ales fără voia părinților.
Noi am stat lângă omul de la dialog (omul de la jandarmerie care dialoghează cu protestatarii, pentru a le afla revendicările), care avea vreo 40 de kilograme şi 1,50. Lângă omul de la dialog erau vreo 20 de jandarmi, toți de 2 metri şi de 150 de kilograme, cu bastoane de cauciuc. Cât am stat acolo, omul de la dialog a dialogat numai cu jandarmii.
În fine, am stat acolo cam 1 oră, apoi m-am întors acasă, mort de oboseală.

Lasă un comentariu